Ми раді представити нашу грибкову альфа-амілазу для виробництва зернових дистилятів.
Фермент діє на желатинізований крохмаль, розщеплюючи α-1,4-зв'язки і перетворюючи його в мальтодекстрини, олігосахариди і мальтозу. Однак на відміну від бактеріальної альфа-амілази, наш фермент діє також на нативний крохмаль при низьких температурах, що робить його унікальним та ефективним для виробництва дистилятів.
Інструкція до застосування:
- Нагрійте воду до температури 85-95 °C.
- Додайте подрібнене зерно у пропорції 1 кг на 3,5-4 л води.
- Ретельно перемішайте.
- Підтримуйте температуру суміші більше 95 °C протягом 1 години, постійно помішуючи.
- Після закінчення часу дайте затору охолонути до температури 55-60 °C, а потім додайте вміст цього пакетика з ферментом та знову ретельно перемішайте.
- Після того, як температура затору зменшиться до 30 °C, додайте пакетик з дріжджами.
- Залиште бродити протягом 2-7 днів відповідно до інструкцій на дріжджі.
Наша грибкова альфа-амілаза має термін придатності 2 роки, вагу 100 грамів, оптимальний діапазон рН від 5 до 6 і температурний діапазон активності від 30 до 60°С. Використовуйте її для отримання смачних і якісних зернових дистилятів у зручний для вас спосіб!