Альфа-амілаза Hot Rod a-amylase (100г)

Hit
Код товару: D2001
0
В наявності
79 грн.

Ми раді представити нашу грибкову альфа-амілазу для виробництва зернових дистилятів.
Фермент діє на желатинізований крохмаль, розщеплюючи α-1,4-зв'язки і перетворюючи його в мальтодекстрини, олігосахариди і мальтозу. Однак на відміну від бактеріальної альфа-амілази, наш фермент діє також на нативний крохмаль при низьких температурах, що робить його унікальним та ефективним для виробництва дистилятів.

Інструкція до застосування:

  1. Нагрійте воду до температури 85-95 °C.
  2. Додайте подрібнене зерно у пропорції 1 кг на 3,5-4 л води.
  3. Ретельно перемішайте.
  4. Підтримуйте температуру суміші більше 95 °C протягом 1 години, постійно помішуючи.
  5. Після закінчення часу дайте затору охолонути до температури 55-60 °C, а потім додайте вміст цього пакетика з ферментом та знову ретельно перемішайте.
  6. Після того, як температура затору зменшиться до 30 °C, додайте пакетик з дріжджами.
  7. Залиште бродити протягом 2-7 днів відповідно до інструкцій на дріжджі.
Наша грибкова альфа-амілаза має термін придатності 2 роки, вагу 100 грамів, оптимальний діапазон рН від 5 до 6 і температурний діапазон активності від 30 до 60°С. Використовуйте її для отримання смачних і якісних зернових дистилятів у зручний для вас спосіб!
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.