Ареометр АС-3 для цукру (0-25%)

Hit
Код товару: A0110
0
В наявності
106 грн.

Ареометр АС-3 застосовують, щоб визначити завершення первинного процесу бродіння в медовому, виноградному, фруктовому вині, пиві і кінцевий вміст алкоголю в них. Вміст алкоголю визначається в дві стадії.

У першій стадії встановлюється початкова щільність в матеріалі. Для цього вимірювальний прилад занурюється в ємність з достатнім об’ємом виноматеріалу (наприклад, циліндр 250мл), де він вільно переміщається, не зачіпаючи стінки ємності. За позначкою, до якої занурюється ареометр, визначають початкову щільність матеріалу.

У другій стадії визначають завершення первинного бродильного процесу. Залежно від рецептури вина, на 4-7-й день бродильного процесу повторюють вимірювання щільності. Найчастіше, показання кінцевої щільності матеріалу дорівнюють двом-трьом одиницям (для не міцних сортів). Вміст алкоголю розраховують за простою формулою: первинний показник мінус кінцевий показник.

Дані ареометра розшифровуються за спеціальною таблицею значень. Для отримання більш точних результатів температура вимірюваної рідини не повинна перевищувати 20° С.


Розміри
Діаметр 18 мм
Довжина 285 мм
Характеристики
Ціна поділки 1%
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Отримай знижку 5% прямо зараз!

×
Вступай до нашого клубу. Ми відправимо емейл з купоном знижки на перший придбаний товар.

* E-Mail:

* Ім’я: