2" Бражна колона Pioneer з кубом серії Магнум Лайт (одношарове дно)
Базова комплектація:
- Перегінний куб Магнум Лайт з ніпелем та термометром
- Зливний кран з нержавійки (для кубів 33л та 43л)
- Царга з нержавійки (з ніпелем) — 1 шт.
- Електронний термометр — 1 шт.
- Вузол відбору з дефлегматором та діоптром — 1 шт.
- Кран тонкого налаштування відбору (латунний) — 1 шт.
- Доохолоджувач однотрубний — 1 шт.
- 2" хомути з прокладками — 2 шт.
- Насадка Панченкова (нержавійка) — 5 шт.
- Поліуретановий шланг — 4 м
- Силіконовий шланг — 1 м
Додаткові опції:
- Обʼєм куба:
- 14 л (базовий варіант)
- 21 л
- 33 л
- 43 л
- Вварка клампу під ТЕН
Додатково можна придбати:
- ТЕНи (нагрівачі): 2,5 кВт / 3 кВт / 3,5 кВт
- Регулятор потужності з ПЗВ (пристрій захисного вимкнення)
Характеристики:
- Висота в зборі (без куба): 810 мм
- Висота царги: 500 мм
- Кількість зубців розподілу флегми: 21 шт.
- Матеріал: харчова нержавіюча сталь AISI304
- Рекомендована потужність: 2,5–3 кВт
- Клампове з'єднання: 2" (SMS)
Принцип роботи:
1. Перший перегін:Пара піднімається крізь трубку орошення до дефлегматора Дімрота, де охолоджується та конденсується. У вигляді флегми вона потрапляє у вузол відбору. Відбір продукту рекомендується до міцності 15% у струмені. Доохолоджувач знижує температуру конденсату до кімнатної.
2. Другий перегін:Пара знову конденсується на дефлегматорі та стікає у вузол відбору. За допомогою крана налаштовується швидкість відбору фракцій:
- «Голови» — приблизно 50 г на 1 кг цукру
- «Тіло» — 1,2–1,5 л/год
- «Хвости» — при підвищенні температури на 0,2–0,3°C
Контроль температури здійснюється електронним термометром, розміщеним у царзі.
