Професійна дубова бочка об’ємом 50 літрів, для витримки спиртів віскі, чачі, коньяку, кальвадосу, бурбона, фруктових дистилятів.
Ця бочка насичена концентрованим вином Мадера за традиційною шотландською технологією Paxarette. Пори деревини пройшли глибоке просочення вином під високим тиском.
Виготовлення бочки починається з відбору лісу. Дуби для бочок закуповуються з лісів на Закарпатті і Буковині. Бочка із середнім випалом. Передає спирту, витриманому в бочці, легкі аромати ванілі, корки підрум’яненого хліба або злегка підсмаженої кави.
Клепка для бочок виготовляється шляхом розколювання колод – це єдиний спосіб зберегти неушкодженими довгі волокна дуба, які гарантують герметичність бочки.
Отримана клепка кілька років витримується на свіжому повітрі.
Сонце і дощ йдуть бочці на користь.
Клепка висушується природним способом і стає особливо міцною. Важлива щільність річних кілець дуба. Дуб з рідкісними річними кільцями, який росте на багатих ґрунтах, повільно і довго віддає свій смак напоям, а кожен рік витримки збагачує їх аромат.
Бочка поставляється з вологістю деревини близько 12.5%.
Не вимагає тривалої підготовки перед заливкою ароматних дистилятів.
Не має нічого спільного з сувенірною продукцією широко представленою на ринку України.