Професійна дубова бочка об’ємом 50 літрів, для витримки спиртів віскі, чачі, коньяку, кальвадосу, бурбона, фруктових дистилятів.
Ця бочка насичена солодким сортовим Портвейном з витримкою 20 років, за традиційною шотландською технологією Paxarette. Пори деревини пройшли глибоке просочення вином під високим тиском.
Виготовлення бочки починається з відбору лісу. Дуби для бочок закуповуються з лісів на Закарпатті і Буковині. Бочка із середнім випалом. Передає спирту, витриманому в бочці, легкі аромати ванілі, корки підрум’яненого хліба або злегка підсмаженої кави.
Клепка для бочок виготовляється шляхом розколювання колод – це єдиний спосіб зберегти неушкодженими довгі волокна дуба, які гарантують герметичність бочки.
Отримана клепка кілька років витримується на свіжому повітрі.
Сонце і дощ йдуть бочці на користь.
Клепка висушується природним способом і стає особливо міцною. Важлива щільність річних кілець дуба. Дуб з рідкісними річними кільцями, який росте на багатих ґрунтах, повільно і довго віддає свій смак напоям, а кожен рік витримки збагачує їх аромат.
Бочка поставляється з вологістю деревини близько 12.5%.
Не вимагає тривалої підготовки перед заливкою ароматних дистилятів.
Не має нічого спільного з сувенірною продукцією широко представленою на ринку України.