Дубова тріска український дуб сильний випал середня фракція мікс з необсмаженою (100 г)
ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ:
Додавання дубової тріски у ваші дистиляти привнесе
різноманітності смаків та складності.
Тріска з двох ботанічних видів дуба Quercus robur і Quercus petraea
віком понад 100 років, які ростуть в екологічно чистих регіонах України.
Застосовується для інтенсифікації процесів дозрівання молодих спиртів,
білих і червоних вин. Надає тонкий відтінок ванілі, фруктів та квітів.
ДОЗУВАННЯ: Від 8 до 10 г на 1 літр вина, пива, сидру або дистиляту.
Час дозрівання: Від 2 до 4 місяців. Рекомендується додавати в
вино або пиво вже після бродіння.
Важливо:
Для отримання оптимального органолептичного результату, рекомендуємо дегустувати напій починаючи з 5 дня настоювання для визначення ступеня насичення напою дубильними речовинами та отримання бажаного результату.