Hot Rod Thermo Alpha – Ефективна висококонцентрована термостабільна ендо-Альфа-Амілаза
Альфа-амілаза, як у продукті Hot Rod Thermo Alpha, є ключовим ферментом у процесі оцукрювання під час виробництва зернових дистилятів. Вона відповідає за розщеплення крохмалю, присутнього у зерні, на менші цукри, що є необхідними для ферментації. Це не тільки сприяє більш ефективній ферментації, а й збільшує вихід етанолу, що є основною метою дистиляції.
Основні Переваги:
· Зниження В'язкості Сусла: Покращує якість обробки.
· Гнучкість умов роботи: Працює в широкому діапазоні pH та температур.
· Висока Концентрація: Менше дозування для бажаного ефекту.
· Сумісність з Іншими Ферментами.
Технічні Дані:
РН: 4.5-7.5 (оптимальний діапазон 5.0-6.0).
Температура: 60-105°C (оптимально 85-90°C).
Рекомендації щодо Дозування:
На 1 кг зерна: 0.1 мл (2-3 краплі).
На 1 тонну зерна: 0.1 л
Умови Зберігання:
Зберігати в сухому, прохолодному місці. Зберігає активність при 4°C - 8°C до 12 місяців, або до 90% активності при 25°C.