Hot Rod NSP Master – ваш помічник у виробництві зернових браг!
Опис:
Hot Rod NSP Master - це ексклюзивний фермент для виробництва зернових браг вищої якості.
Поєднує в собі концентровану рідину, що містить целюлазу та інші корисні ферменти,
необхідні для гідролізу некрохмальних полісахаридів (НПС) в зерні.
Поєднує в собі концентровану рідину, що містить целюлазу та інші корисні ферменти,
необхідні для гідролізу некрохмальних полісахаридів (НПС) в зерні.
Наш продукт ідеально підходить для зернових культур, таких як пшениця, тритикале, жито, ячмінь та кукурудза.
Мета:
Основною метою Hot Rod NSP Master є зменшення в'язкості сусла та покращення якості ферментації.
Зменшення в'язкості сусла: Hot Rod NSP Master ефективно розкладає некрохмальні полісахариди, такі як целюлоза, геміцелюлоза, бета-глюкани та арабіноксилани що зазвичай призводять до високої в'язкості сусла. Це сприяє економії води та підвищенню виходу спирту.
Покращена ферментація: Застосування Hot Rod NSP Master допомагає спиртовим дріжджам більш ефективно перетворювати цукри в спирт, забезпечуючи кращу якість та вихід.
Дозування:
Рекомендована доза ферменту - 1 мл на 10 кг зерна перед початком процесу ферментації.
Температурний діапазон:
Оптимальна температура для внесення знаходиться в діапазоні від 30°C до 70°C.
Термін зберігання та безпека:
Hot Rod NSP Master зберігається до двох років при температурі від +4°C до +8°C або 12 місяців при температурі до +25°C.
Обʼєм:
50 мл.
50 мл.
Об'єм
Об'єм
50 мл
Упакування
Упакування
Флакон