Глюкоамілаза Hot Rod Amyloglucosidase (100г)

Hit
Код товару: D2011
0
В наявності
225 грн.
Глюкоамілаза Hot Rod Glucoamylase - це високоефективний фермент, призначений для розщеплення декстринів на прості цукри, які легко перетворюються в процесі бродіння. Його додають до сусла чи затору разом з дріжджами при оптимальній температурі 30-35°C, щоб забезпечити ефективне перетворення цукрів та ферментацію.

Одна упаковка розрахована на 500 літрів сусла.

Вага: 100 г

Термін придатності: 2 ріки від дати виробництва, вказаної на упаковці.

Ключові характеристики:

Легко перетворює декстрини на прості цукри
Оптимізує процес ферментації
Рекомендована температура використання: 30-35°C
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.