Глюкоамілаза Hot Rod Glucoamylase (5 г) на 25 л сусла

Hit
Код товару: D2012
0
В наявності
49 грн.
Глюкоамілаза Hot Rod Glucoamylase - це високоефективний фермент, призначений для розщеплення декстринів на прості цукри, які легко перетворюються в процесі бродіння. Його додають до сусла чи затору разом з дріжджами при оптимальній температурі 30-35°C, щоб забезпечити ефективне перетворення цукрів та ферментацію.

Одна упаковка розрахована на 25 літрів сусла.

Вага: 5 г

Термін придатності: 1 рік від дати виробництва, вказаної на упаковці.

Ключові характеристики:

Легко перетворює декстрини на прості цукри
Оптимізує процес ферментації
Рекомендована температура використання: 30-35°C
Упакування
Упакування Саше
Вага
Вага
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.