ДУБОВА КЛЕПКАФРАНЦУЗЬКИЙ ДУБ
GRADIENT L
ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ:
Клепка Gradient - прямокутні дубові шматочки, обсмажені за градієнтним методом. Вони швидко збагачують напій дубовими нотами, акцентують фруктову експресію, добавляють округлості та зменшують трав'янистість. Клепка також стабілізує колір напою, додаючи йому шляхетності.
ДОЗУВАННЯ:
2 г/л для легкого смаку;
4 г/л для відчутного смаку;
6 г/л для насиченого смаку;
10 г/л для інтенсивного смаку.
Час настоювання: від 2 тижнів до 2 місяців, залежно від бажаного результату.
L - Легкий ступінь випалу. Додає напою ніжні ванільні, кокосові та легкі дубові аромати.
Упакування
Упакування
Дой-пак
Вага
Вага
60 г