Незабутній смак шашлику з курки в апельсиновому маринаді тепер доступний кожному завдяки нашому унікальному набору спецій!
У цьому наборі ми поєднали сушену цибулю та часник, що додають блюду глибину та пікантність, чорний перець для додаткової гостроти, копчену та чорну сіль для підсилення смаку м'яса, а також куркуму, що надає шашлику вишуканого золотистого відтінку. Але головна "зірка" цього набору - сушена цедра апельсина, яка додає м'ясу ніжного цитрусового аромату та екзотичної свіжості.
Змішайте спеції з апельсиновим соком, щоб створити маринад, який проникне кожен шматок м'яса, роблячи його соковитим, ніжним і неймовірно смачним. Нехай ваш шашлик стане кулінарним шедевром, який вразить всіх гостей!
Вам знадобиться:
- цей набір спецій
- 2 кг філе курки
- 500 мл апельсинового соку
Приготування:
Наріжте мʼясо на шматки. Змішайте вміст цього набору спецій з 0,5 літрами апельсинового соку. Помістіть м'ясо у глибоку миску і залийте маринадом. Накрийте миску плівкою та помістіть у холодильник на 2-4 години для того, щоб м'ясо увібрало смак спецій та стало більш ніжним. Нанизайте шматки м'яса на шампури. Обсмажуйте на мангалі або грилі до готовності (в середині повинен бути легкий рожевий відтінок).