Глінтвейн
Глінтвейн — гарячий алкогольний напій на основі вина, який зігріває в холод і покращує самопочуття. Напій має пряний аромат, поєднує дует вина і спецій. Глінтвейн п'ють повільно, акуратно і невеликими ковтками, спочатку вдихаючи гарячі пари і тільки потім, пригубивши, насолоджуються глибиною його смаку.
Вам знадобиться:
- Цей набір спецій
- 0.75 л червоного сухого вина
- 2 ч.л. цукру
ПРИГОТУВАННЯ:
- У ємності на слабкому вогні розігрійте вино до 70°C.
- Змішайте з набором спецій, додайте цукор.
- Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру.
- Вимкніть напій раніше, ніж він почне закипати.
- Накрийте кришкою і почекайте близько півгодини.
- Готовий напій розлийте у високі прозорі келихи.