З настанням холодів приходить пора пивного глінтвейну, який сподобається і пивним ентузіастам, і тим, хто «взагалі-то я пиво не дуже».
Повний глінтвейн часто називають глюбір (від німецького Glühbier - «пиво з прянощами»).
Повний глінтвейн часто називають глюбір (від німецького Glühbier - «пиво з прянощами»).
Приготування глюбіру Баварський
Вам знадобиться:
- 1.5 л темного або нефільтрованого пива
- Цей набір спецій
- 100 мл віскі або бурбону
- 2 чайних ложки цукру
Приготування глюбіру:
У ємності на слабкому вогні розігрійте пиво до 70° С. Додайте вміст набору і цукор.
Добре помішуючи, продовжуйте нагрівати до повного розчинення цукру.
Вимкніть нагрів раніше, ніж пиво почне закипати.
Додайте віскі або бурбон. Накрийте кришкоюі почекайте близько години.
Склад
Склад
Вишня сушена, цедра апельсина, імбир, гвоздика, кориця, бадьян, перець запашний, мускатний горіх
Упакування
Упакування
Craft package
Вага
Вага
60
Розміри
Висота
20
Довжина
170
Ширина
100