Горілка з натуральними чорничними відтінками. Ягоди чорниці здавна вважалися у народів Північної Європи одним з найулюбленіших ласощів.
Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
Настоювати 7 діб в теплому темному місці. Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
При використанні джин-корзини візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
Відберіть окремо перші 100 г голів. Тіло збирати до міцності 50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб.
Розрахункова кількість кінцевого напою – приблизно 6 л.
Склад
Склад
Чорниця сушена, листя чорниці, корінь ірису, корінь дягелю, імбір
Упакування
Упакування
Крафт-пакет
Вага
Вага
140
Розміри
Висота
30
Довжина
240
Ширина
140