Набір спецій для горілки Гданська Мятна
Рецепт горілки на основі перечної м'яти, що має чудовий аромат та освіжаючий смак, а також ретельно підібраних прянощів. Розроблений склад інгредієнтів помітно покращує смак.
ПРИГОТУВАННЯ:
- Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю 40%.
- Настоювати 10 днів у теплому темному місці.
- Відфільтрувати і розбавити настій до міцності 30%.
- Перегнати до міцності 45–50% в струмені.
- Отриманий продукт розбавити до 40%.
- Для пом'якшення додати 1 ст. ложку цукру (краще в формі сиропу).
- Після 2–3 діб відпочинку напій буде готовий.
ПРИ ВИКОРИСТАННІ ДЖИН-КОШИКА:
- Взяти 10 л 30% алкоголю.
- Окремо відібрати перші 100 г голів.
- Тіло збирати до міцності 50% в струмені.
- Розбавити до 40% і дати відпочити 5–7 діб.
- Кінцева кількість напою — близько 6 л.