Рецепт горілки на основі перцевої м'яти, що має прекрасний аромат і чудовий освіжаючий смак, а також ретельно підібраних прянощів. Розроблений склад інгредієнтів відчутно облагороджує смак, пом'якшуючи його і робить його більш приємним на запах.
Набір спецій для горілки Гданська М’ятна
Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
Настоювати 10 діб в теплому темному місці.
Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
Настоювати 10 діб в теплому темному місці.
Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
Склад
Склад
М'ята, Хрін, Гвоздика, Кориця, Полин, Цедра лимона, Цедра апельсина
Упакування
Упакування
Крафт-пакет
Вага
Вага
149
Розміри
Висота
30
Довжина
240
Ширина
140