Горілка з тонами стиглої малини
Натуральний солодкуватий відтінок і фруктовий присмак.
ПРИГОТУВАННЯ:
- Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
- Настоювати 7 діб в теплому темному місці.
- Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
- Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
- Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
- Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
При використанні джин-корзини:
- Візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
- Відберіть окремо перші 100 г голів.
- Тіло збирати до міцності 50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб.
- Розрахункова кількість кінцевого напою — приблизно 6 л.