Горілка з тонами стиглої малини, натуральним солодкуватим відтінком і фруктовим присмаком.
Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
Настоювати 7 діб в теплому темному місці.
Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
При використанні джин-корзини візьміть 10 літрів 30% алкоголю.
Відберіть окремо перші 100 г голів.
Тіло збирати до міцності 50% у струмені.
Отриманий продукт розбавити до 40% і дати відпочити 5-7 діб.
Розрахункова кількість кінцевого напою – приблизно 6 л.