Напій ідеально збалансований, має ніжний аромат з легкими нотками кориці, апельсина і гвоздики. Лікер має не тільки чудовий смак, але і цілющі властивості.
Вам знадобиться:
- 1 л алкоголю міцністю 70%
- Набір спецій
- 500 мл квіткового меду (або 600 г цукру)
- 1.4 л води
Приготування:
Розімніть шипшину. Це можна зробити прямо в пакеті. Далі вміст набору залийте алкоголем. Рекомендований термін настоювання - 1 місяць. Після алкоголь потрібно злити, ягоди віджати, настоянку ретельно профільтрувати. Зробіть солодкий сироп з ароматного квіткового меду або цукру і води. Вносьте сироп за смаком. Кінцева міцність лікеру близько 30%.