Рецепт лікеру в стилі Malibu
Лікер Малібу володіє повним, округлим злегка підсмаженим ароматом кокоса і вершково-кокосовим смаком з нотками ванільного заварного крему. Аромат ніжний, з м’яким зігріваючим смаком рому і стійким шовковистим післясмаком.
Вам буде потрібно:
- 3 л алкоголю міцністю 40%
- Набір спецій для лікеру в стилі Malibu
- 300 мл води
- 300 г цукру
Спосіб приготування:
- Усі інгредієнти з набору всипати в ємність і залити алкоголем.
- Настоювати 2 тижні, періодично струшуючи.
- Після цього профільтрувати.
- Розчинити 300 г цукру в 300 мл води, перемішати до повного розчинення.
- Змішати сироп із настоянкою.
- Дати настоятися 2–3 дні.
Готово — лікер Малібу готовий до дегустації!