Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (3 л)

Hit
Код товару: S0501
3
В наявності
104 грн.

Рецепт лікеру в стилі Sambuca

Самбука — традиційний італійський лікер: солодкий, але не приторний, поєднує освіжаючі тони лимона і анісу. Напій в міру в'язкий, має тонкий аромат і тривалий післясмак.

На все вам знадобиться:

  • 2.6 л спирту міцністю 40–45%
  • Набір спецій Hot Rod для лікеру в стилі Sambuca (на 3 л готового продукту)
  • 450 г цукру
  • 300 мл води

Спосіб приготування:

  1. Воду налити у каструльку, всипати набір спецій, довести до кипіння і додати цукор.
  2. Варити, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Потім потримати ще 15 хв на слабкому вогні.
  3. У гарячу суміш обережно влити спирт.
  4. Накрити кришкою і настоювати близько години, каструльку можна укутати рушником.
  5. Коли рідина повністю охолоне, процідити через марлю (не обов'язково дуже ретельно) і перелити в герметичну ємність.
  6. Спробувати можна відразу, але краще дати настоятися 1–2 тижні.
  7. Після витримки при потребі ще раз профільтрувати через вату.

Готово — домашній анісовий лікер Sambuca готовий до вживання!

Склад
Склад Аніс, фенхель, кориандр, цедра лимона
Вага
Вага 43
Розміри
Висота 100
Довжина 170
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.