Рецепт М’ятного лікеру
М’ятний лікер має приємний освіжаючий аромат і солодкувато-гіркий смак. Добре бадьорить і освіжає. Справляє сприятливу дію на імунну систему. Дуже доречний у сезон грипу та застуди.
Вам знадобиться:
- 1,9 л алкоголю міцністю 40–45%
- Набір спецій для м’ятного лікеру
- 600 мл води
- 600 г цукру (можна менше — за смаком)
Спосіб приготування:
- Вміст упаковки залити 1,9 л алкоголю, добре перемішати.
- Настоювати 5–7 днів у темному прохолодному місці, періодично струшуючи.
- Після настаювання процідити настій.
- Зварити цукровий сироп з 600 мл води та 600 г цукру, охолодити.
- Влити сироп у настоянку, перемішати.
- Дати настоятися мінімум 14 днів.
- Після витримки повторно відфільтрувати через ватяний фільтр.
М’ятний лікер готовий до вживання!