Абсент
Абсент, приготований в домашніх умовах, набагато якісніший і смачніший, ніж комерційний напій. А до того ж, це ймовірно єдиний спосіб спробувати саме той напій, яким свого часу насолоджувався Ван Гог, Пікассо або Мопассан. Ми з особливою прискіпливістю вибираємо інгредієнти, особливо полин, завдяки чому ваш абсент буде містити потрібну кількість туйона і інших ефірних масел, які вже давним-давно не містить «промисловий» абсент.
ПРИГОТУВАННЯ:
- Вміст великої упаковки залити спиртом або самогоном подвійної перегонки міцністю 70% об'ємом 2 літри.
- Настояти в темному місці 15 днів, періодично струшуючи.
- Додати 3600 мл води і перегнати разом з травами до отримання 1800 мл дистиляту.
- В отриманий дистилят додати трави з пакетика що залишився, настояти 3 дні і відфільтрувати.
- Довести до 70% або розбавити на свій розсуд.
- Дати відпочити 7-14 днів.