Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л)

Hit
Код товару: S0402
0
В наявності
299 грн.

Рецепт вермуту в стилі Campari

Опис: Видатний смак вермуту — це сильний гірко-солодкий апельсин. Він дуже складний, в ньому є нотки фруктів, гвоздики і кориці. Це один з найбільш гірких спиртних напоїв, що робить його привабливим.


ВАМ ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • Пакет спецій Hot Rod для біттера в стилі Кампари
  • 750 мл алкоголю міцністю 40%
  • 250 мл води
  • 200 грам цукру
  • Харчовий барвник червоний (за бажанням)

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У каструлі змішати воду і цукор, підігріваючи на середньому вогні, помішувати до повного розчинення цукру.
  2. За бажанням в цей момент можна додати барвник.
  3. Довести воду до кипіння і проварити сироп 10–15 хвилин, а потім зняти з вогню і дати охолонути.
  4. Якщо додавали барвник, рекомендується процідити сироп через кілька шарів марлі і відправити в холодильник на зберігання.
  5. Усі інші інгредієнти помістити в банку відповідного об’єму і залити горілкою.
  6. Банку щільно закрити і залишити при кімнатній температурі на 2–3 дні витримки.
  7. Процідити настій через марлю, твердий залишок добре віджати, а потім пропустити рідину пару разів через вату або кавові фільтри.
  8. Трави, коріння і прянощі вберуть частину горілки, тому на виході повинно вийти близько 650 мл настою.
  9. Залишається лише змішати його з підфарбованим сиропом за смаком, витримати і застосувати за призначенням.

Примітка: З нашого рецепта ми свідомо виключили харчовий червоний барвник (кармін), який присутній в оригінальному рецепті.

Склад
Склад Цедра апельсина, цедра лимона, гвоздика, дягіль, аніс, фенхель, корінь німецького ірису, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця
Вага
Вага 175 г
Розміри
Висота 31
Довжина 241
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.