1.
У ємність об'ємом 50 л додаємо 40 л води кімнатної температури.
Додаємо 9 кг цукру.
2.
Додаємо пакет №2 (Компоненти поживного середовища).
Активно перемішуємо до повного розчинення.
3.
Пакет №1 (Спеціальні спиртові дріжджі) розводимо у 2-3 літрах виготовленого цукрового сиропу. Витримуємо 15-20 хв. Часу від часу перемішуючи вливаємо їх до ємності.
4.
Перемішуємо і ставимо в тепле місце (25 - 30 °С).
Бродіння триватиме 3 - 3,5 доби.
Якщо використовуємо 9 літрів цукру - отримаємо 9 літрів міцного домашнього напою.
Якщо використовуємо 6 літрів цукру - треба використовувати 30 літрів води, та отримаємо 6 літрів напою.