loader
Телефонуйте

Винні Дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex для фруктів (40 г)

Винні Дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex для фруктів (40 г)

Винні Дріжджі Alcotec Aromatic Wine Complex для фруктів (40 г)

  • Виробник Hambleton Bard
  • Модель: 0385
  • Наявність: Є в наявності
  • 63 грн.

Комплекс ароматичних винних дріжджів Alcotec насправді знаходиться десь між турбо дріжджами і винними дріжджами. Він зроблений на штамі винних дріжджів, вибраних за їх здатність виробляти чисті і фруктові вина. До дріжджів додана підгодівля в турбо-стилі, яка прискорює бродіння, але при цьому зберігає властивості винограду чи фруктів.

Більшість фруктів з вашого саду містять деяку кількість пектину, і це може бути проблемою, оскільки через це вино (брага) може втрачати прозорість. Щоб вирішити цю проблему, ми додали пектиновий фермент, який розщеплює небажані компоненти. Більшість ферментів, призначених для цієї мети, не мають активності або мають дуже низьку активність при «звичайних» температурах і це вимагає внесення при високій температурі.

Однак наш фермент має дуже високу активність і може виконувати свою роботу навіть при 30 °C. Чим ближче ви наблизитеся до 30 °C на початку, тим краще. Якщо ви піднімете температуру вина набагато вище цієї, це вб'є дріжджі. Якщо температура буде набагато нижче, ферментативна активність теж буде нижче. Тому при використанні комплексу ароматичних винних дріжджів будьте уважні, щоб досягти початкової температури рідини 30 °C.

Поставляється в саше по 40 г на 25 л. Не містить спирту.


Набір для ферментації 25-50 л для вина, який дозволяє домогтися швидкого бродіння, зберігаючи при цьому високу якість кінцевого продукту. Дуже зручні у використанні, не вимагають приготування маточного розчину дріжджів або гідратації. Включені ферменти руйнують пектин, завдяки якому вино краще очищається, набуває особливий колір і багатий смак і аромат. Пакет містить винні дріжджі, живильне середовище і пектолітичні ферменти (3 в 1).

Ніякої підготовки маточного розчину!

Приготування: фрукти для вина бажано помістити переважно в пластиковий ферментер або скляний балон. Потім вилийте гарячий цукровий сироп (вода + цукор в залежності від певного рецепту вина). Коли температура опуститься до 27-30 °C, додайте вміст пакета і ретельно перемішайте. Ферментація повинна початися приблизно через 24 години.

Склад
Склад Винні дріжджі, поживні речовини, вітаміни, ферменти
Упакування
Упакування пакет
Розміри
Характеристики
Вид Дріжджі
Країна виробник Великобританія
Особливості Енологічний продукт
Призначення для браг
Тип Спиртові дріжджі
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре