loader
Телефонуйте

Дубова тріска український дуб дрібна фракція сильний випал (100 г)

Дубова тріска український дуб дрібна фракція сильний випал (100 г)

Дубова тріска український дуб дрібна фракція сильний випал (100 г)

  • 84 грн.
Нема в наявності

Дубова тріска український дуб сильний випал дрібна фракція (100 г)

ПОРАДИ З ВИКОРИСТАННЯ:

Додавання дубової тріски у ваші дистиляти привнесе
різноманітності смаків та складності.

Тріска з двох ботанічних видів дуба Quercus robur і Quercus petraea
віком понад 100 років, які ростуть в екологічно чистих регіонах України.
Застосовується для інтенсифікації процесів дозрівання молодих спиртів,
білих і червоних вин. Надає насичений димний, шоколадний ефект.

ДОЗУВАННЯ: Від 8 до 10 г на 1 літр вина, пива, сидру або дистиляту. 

Час дозрівання: Від 2 тижнів до 2 місяців. Рекомендується додавати в
вино або пиво вже після бродіння.

Важливо:

Для отримання оптимального органолептичного результату, рекомендуємо дегустувати напій починаючи з 5 дня настоювання для визначення ступеня насичення напою дубильними речовинами та отримання бажаного результату.

Упакування
Упакування Дой-пак
Вага
Вага 100 г
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре