loader
Телефонуйте

Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) Export

Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) Export

Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca (1 л) Export

  • 55 грн.

Самбука - традиційний італійський лікер: солодкий, але не приторний, поєднує освіжаючі тони лимона і анісу. Напій в міру в'язкий, має тонкий аромат і тривалим післясмаком.


Рецепт Самбуки

На все вам знадобиться:

- 900 мл спирту міцністю 40-45%

- Набір спецій для лікеру в стилі Sambuca

- Цукор - 150 г

- Вода - 100 мл

Готується напій нескладно. Воду потрібно помістити в каструльку, всипати туди ж набір спецій, довести до кипіння і додати цукор. Варити, помішуючи, поки цукор не розчиниться, після цього - потримати на слабкому вогні ще хвилин 15. Тепер прямо в гарячу суміш вливається спирт. Все закривається кришкою і настоюється близько години, каструльку можна додатково укутати рушником.

Коли рідина повністю остигне, процідити через марлю (можна не дуже ретельно), перелити в герметичну ємність. Спробувати можна вже зараз, але краще дати настоятися тиждень-другий. Після відпочинку напій по необхідності ще раз профільтрувати за допомогою вати і все - домашній анісовий лікер готовий!

Склад
Склад Аніс, фенхель, коріандр, цедра лимона
Вага
Вага 14 г
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Рекомендовані товари