Винні дріжджі Hot Rod Bayanus MegaPack (500 г)

Hit
Код товару: D0314
0
В наявності
549 грн.

Спеціалізовані винні дріжджі на базі штаму Saccharomyces cerevisiae var. bayanus.

Поради з використання:
Дозування 10 - 40 г на 100 л сусла. Перед додаванням до сусла мають бути розведені у десятикратному обʼємі теплій води при температурі 25-27 °С з дрібкою цукру. Помішати і дати постояти 20 хв. Після внести до сусла. Оптимальна температура бродіння 20 - 25 °С. 

Вторинне бродіння в акратофорі: 10-20 г/100л

Первинне бродіння: 20-40 г/100л. Великі дози застосовуються у разі перезрілого винограду, високої концентрації цукру та сусла з поганими мікробіологічними показниками.

Вага нетто: 500 г.

Упакування
Упакування Саше
Вага
Вага 500 г
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.