Hot Rod pH Booster призначений швидко осаджує кристали винного каменю та прискорює підготовку вина до розливу.
Підвищення рівня рН фруктового сусла.
- Виміряйте початковий рН сусла за допомогою тест-стрічки або рН метра.
- Додайте 2 г Hot Rod pH Booster на літр сусла для зброджування. Це піднімить рівень рН приблизно на 0.6
- Ретельно перемішайте.
- Повторно виміряйте pH сусла.
- Якщо необхідно, додайте ще Hot Rod pH Booster для досягнення потрібного рівня pH.
- Продовжуйте зброджування звичайним чином.
Застереження:
- Не використовуйте занадто багато Hot Rod pH Booster, щоб уникнути перевищення потрібного рівня pH.
- Не зберігайте продукт в місцях з високою вологістю або температурою.
- Уникайте потрапляння продукту на шкіру та в очі.
Видалення винного каменю, та регулювання рівню рН вина.
- Після завершення процесу ферментації та періоду дозрівання вина, перенесіть вино в іншу ємність.
- Визначте кислотність вина за допомогою тест-стрічок або pH-метра.
- Відмеряйте потрібну кількість Hot Rod pH booster відповідно до рекомендацій.
- Додайте Hot Rod pH booster до вина та ретельно перемішайте. Одразу почне відбуватися реакція між винною кислотою та бікарбонатом калію.
- Дайте вину постояти на протязі 24-48 годин при температурі від -4 до +4 градусів Цельсія, щоб винний камінь осів на дні. При кімнатній температурі цей процес може тривати значно довше.
- Відокреміть вино від винного каменю, шляхом зняття його з осаду, забезпечуючи, щоб камінь не потрапив у вино.
Повторіть процес, якщо необхідно, для досягнення бажаної кислотності.
Рекомендоване дозування - 13,5 г на дал для нейтралізації 1% кислотності.
Це повинно допомогти знизити кислотність вина та зберегти його якість. Не забудьте зберігати Hot Rod pH booster в сухому, прохолодному та провітрюваному місці, далеко від дітей та домашніх тварин.
Продукт містить бікарбонат калію з вмістом більше 99%, не містить важких металів, миш'яку та свинцю. Hot Rod pH booster відповідає вимогам стандартів DM 26.4.69, DPR. 12/02/1965 та Правил EEC 822/87.