Настоянка Тархун
Класична гірка настоянка, міцний, «чоловічий» напій, який зовсім або майже не підсолоджується, а п'ється цілими чарками, як аперитив під щільну закуску. Прекрасно поєднується зі стравами грузинської кухні.
Рецепт настоянки Тархун
На все вам знадобиться:
- 3 літри самогону (або розведеного спирту) з міцністю 45–50%
- Набір спецій Hot Rod Distiller для настоянки Тархун
Приготування:
- Складіть усі інгредієнти в підходящу ємність та залийте самогоном міцністю 45–50%.
- Поставте ємність у темне тепле місце.
- Настоюйте 10–14 днів, періодично струшуючи.
- Профільтруйте настій через ватку і продегустуйте.
- Якщо смак занадто жорсткий — додайте трішки цукру для пом'якшення (напій не повинен бути солодким).